Novogodišnje čarolije

Već tradicionalno i ovu godinu smo ispratili uz igru, pesmu i razne đakonije koje smo pripremali sa decom i roditeljima koji su izuzetno dragi i najvažniji članovi Kutka razvijutka! Zajedno se radujemo novoj 2019oj i svim izazovima i mogućnostima koje sa sobom donosi!

Radionice za roditelje

Sa velikim zadovoljstvom započele smo saradnju sa Smiljanom Grujić – psihološkinjom, psihoterapeutkinjom i velikim poznavaocem dečjeg razvoja i roditeljstva, koja u našem centru vodi ciklus radionica za roditelje. Ovi prijatni susreti rezervisani su za razmenu iskustava u vezi izazova na koje roditelji nailaze u odnosima sa svojom decom, za zajedničko razmišljanje i razumevanje dečjeg i roditeljskog ponašanja i sticanje veština koje roditeljima svakodnevno mogu biti od pomoći.

Bebavište

Nastao iz čiste ljubavi prema bebama i potrebe za druženjem i razmenom iskustava među roditeljima, program Bebavište je nastavio da živi kao značajna podrška ranom razvoju i roditeljstvu tokom bebinih prvih 18 meseci. U Bebavištu zajedno istražujemo, probamo, otkrivamo i sa uživanjem konzumiramo sve novo i uzbudljivo što ovaj svet ima da nam ponudi!

Muzikancija

Tokom 2018. godine uživali smo realizujući muzički program za decu sa teškoćama u razvoju, u saradnji sa prijateljicom Manjom Ristić, koja je akademska muzičarka, umetnica i aktivistkinja velikog srca. Ovaj program doneo je deci beskrajno zadovoljstvo, podržao njihove talente i ohrabrio ih da stupaju u interakciju i opuštenije i prisnije komuniciraju.